Ben jij klaar voor de herfst?

Terwijl we nog genieten van een uitnodigende nazomer, maken we de balans op. Wat heb jij gevierd deze zomer? Waar werd je blij van? En voel je je opgeladen door de warmte van de zon? Of loop je te bibberen in je dikke trui en kan je niet wachten om de verwarming aan te doen?
De zomer is yang. Het is een tijd waarin je naar buiten gericht bent. De warmte van de zon laadt je op, overal zijn festivals om van te genieten en de natuur laat zich van haar mooiste kans zien. De winter is yin. We keren juist naar binnen. We maken het thuis gezellig en we kunnen uren in de vlammen van een haardvuur staren.
Om in balans te blijven, heeft een mens het nodig yin en yang te voeden. Te genieten van het uitbundige van de zomer, en stil te kunnen worden als dat nodig is. Herken je dit bij jezelf?
De herfst is het seizoen om los te laten en je te focussen op wat voor jou belangrijk is. Kijk maar hoe de bomen dat doen: de bladeren die in de zomer nog zo belangrijk waren, laten ze in de herfst gaan om in de rust van de winter te kunnen komen.
Om meer balans in je leven te gaan ervaren, kun je VoetreflexPlus-massages inzetten. Een hele fijne massage om in balans te komen, is de lemniscaatmassage. Hierbij behandel ik alle zones op de voet door gebruik te maken van de lemniscaatbeweging. Een ontspannende massage, vanzelfsprekend mét warme handen-garantie, tijdelijk voor €25. Deze aanbieding is geldig tot 1 december 2017.