Healing

Een massage kan gecombineerd worden met een Healing, maar kan ook onafhankelijk daarvan gegeven worden. Tijdens een Healing maak ik contact met jouw energieveld, het geheel van energieën in jouw lichaam en aura. Ik stem mij af op wat jij op dit moment nodig hebt. Vaak kom ik daarbij “oude” energie of blokkades tegen. Een Healing is een uitnodiging om wat oud is los te laten, zodat er ruimte ontstaat voor jouw authentieke kracht.

Energie is overal om ons heen. Je kunt het niet vastpakken, maar je kunt het wel voelen. Vergelijk maar eens hoe je je voelt in een drukke winkelstraat of tijdens een boswandeling. Het is niet zo dat de ene energie beter is dan de andere, je bepaalt namelijk zelf waar jij behoefte aan hebt.

tumblr_ml1td7XFUL1r75mpno1_500

Ook een mens bestaat uit energie. In Oosterse filosofieën is dit op verschillende manieren uitgewerkt. De Traditionele Chinese Geneeskunst heeft het over meridianen die energie door het lichaam transporteren, in het oude India werkte men met chakra’s en aura’s die tezamen het energetische lichaam van de mens vormen. Deze energie is voor de meeste mensen lastiger te voelen. Maar je weet bijvoorbeeld wel of je “lekker in je vel” zit. Tijdens een Healing of een massage hoor ik vaak dat mensen tintelingen of warmte voelen op plaatsen die ik niet direct aanraak: ook dat is het gewaarworden van energie. Maar ook als je “niks” voelt, zoekt de energie de juiste weg.