Over mij

Mijn naam is Linda Kuppen. Gezondheid heeft altijd mijn aandacht gehad, ik ben opgeleid als hbo-verpleegkundige. Tijdens deze opleiding leerde ik al dat je de mens vanuit verschillende visies kunt benaderen. Voor mij is het holistisch mensbeeld belangrijk: een mens bestaat uit lichaam, geest, ziel en energie. Als elk van deze delen gezond is, zal iemand zich “lekker in haar vel” voelen, en zal ze merken dat het lukt de stappen te zetten die goed voor haar zijn. Gezondheid kan aangetast worden als er in een van deze delen problemen ontstaan.

Linda

Omdat ik meer aandacht wil hebben voor de mens als geheel, ben ik mij gaan verdiepen in de delen. In 2006 ben ik bij Intuïtief Traject begonnen. Ik heb geleerd mijn intuïtie in te zetten om beter naar mezelf te kunnen luisteren, maar ook om te kunnen horen wat er in het contact met een ander echt gezegd wordt. Van daar uit heb ik de Healing- en de Reading-opleiding gevolgd.

In 2011 ben ik begonnen aan de driejarige opleiding tot VoetreflexPlus-therapeut bij Total Health. Tijdens deze opleiding heb ik veel verschillende massagetechnieken geleerd, zowel Westers als Chinees, die mij de mogelijkheid geven heel gericht met gezondheidsklachten om te gaan.

In 2016 heb ik de Masteropleiding bij Splendid afgerond. Hiermee heb ik nog meer gereedschap gekregen voor in mijn readings, met name op het gebied van systemen.

In 2008 maakte ik voor het eerst kennis met Familieopstellingen. Sindsdien heb ik bij veel opstellingen gerepresenteerd en heb ik ervaren wat een fantastische manier van werken dit is. Je kunt onderzoeken hoe systemen in elkaar zitten en via een opstelling kun je ook aan de slag met deze systemen. In 2018 leerde in bij Annemieke van der Mooren de achtergronden van het opstellingenwerk en het een-op-een begeleiden van een opstelling.

In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat mijn cliënt zich gezien voelt. Ieder mens is uniek, en is op zijn of haar eigen manier waardevol. Door het inzetten van massage, reading en healing wil ik mijn cliënten in hun kracht zetten, zodat ze die waarde ook kunnen voelen en kunnen uitstralen.