Reading

Een Reading is een manier om contact te maken met jouw kern. Soms ben je het spoor even bijster. Zeker tijdens een hectische periode in je leven kan het moeilijk zijn te focussen op wat voor jou belangrijk is. Wat zijn je wensen en je dromen? Waar word je blij van?

Tijdens een Reading stem ik me af op jouw wezen, op wie jij bent zonder alles wat daar om heen hangt (verwachtingen, ideeën, geschiedenis). Deze manier van contact is heel warm en eerlijk, je voelt je echt gezien. Ik kijk naar wat er voor jou op dit moment speelt, wat je te leren hebt van de problemen op je pad. Je krijgt inzicht in je processen. Door contact te maken met jouw wezen en met je energieveld, kan ik je ook iets vertellen over jouw passie, over waar je naar toe wilt in je leven. Het is ook mogelijk een gerichte vraag te stellen over bijvoorbeeld werk of relatie.

Na een Reading is het erg fijn nog een korte VoetreflexPlusbehandeling te krijgen. Ik richt me hierin vooral op de ontspanning, zodat je los kunt laten en zodat wat je net gehoord hebt een plekje kan vinden in je lichaam.